Keukencollectie | Brink Keukens

Nieuw in onze keukencollectie

Keukencollectie

Uw karakter, onze keukencollectie

Uw keuken is het hart van uw huis. Er wordt gekookt, gesmikkeld, gelachen en gepraat. Het is het centrum waar iedereen samenkomt en aandacht heeft voor elkaar.

Terwijl de pannetjes staan te pruttelen, de radio gezellig speelt en u met een glas wijn in de hand aan uw familie vertelt hoe uw dag was, bedenkt u zich tevreden hoe warm en vertrouwd uw keuken aanvoelt. Het past precies bij wie u bent en bij wat u nodig heeft, en dat ook nog voor een prijs véél voordeliger dan gedacht…!

Een keuken vinden die precies past bij uw levensstijl, levensfase én budget is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als u, zoals bij ons, de keuze hebt uit een zeer breed keukenaanbod. Bij Brink Keukens krijgt u de tijd om zich rustig te oriënteren. In de showroom, maar ook online vindt u alvast een kleine greep uit onze collectie.

Zo ontdekt hier een aantal fonkelnieuwe keukens, proeft u de sfeer en uitstraling van verschillende keukenstijlen en kunnen de koopjesjagers hun geluk op bij de pagina met actiematige showroomkeukens. En ook wanneer u al wat meer wilt lezen over de beschikbare soorten keukenapparatuur, soorten keukenwerkbladen en keukenaccessoires, bent u hier aan het juiste adres.

Keukenstijlen combineren

Het combineren van verschillende woonstijlen gebeurt regelmatig. Ook in de keuken. Heeft u voorkeur voor een bepaalde stijl keuken maar wilt u nét wat anders dan anders? Vraag dan één van onze specialisten voor een verrassend en persoonlijk interieurdesign-advies.

Nieuw in onze keukencollectie

Hoogwaardige maatwerk aanrechtbladen

Wij maken onze aanrechtbladen altijd op maat en verzekeren de klant van een hoogwaardige kwaliteit. In welke prijsklasse u zich ook bevindt: u heeft altijd recht op garantie.

Kom naar de showroom en laat u inspireren door ons verrassende, innovatieve en up-to-date aanbod.

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid. Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

ANNA WIELEMA

‘Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise!’

ANNA WIELEMA

‘Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise!’

Keukenapparatuur en onze merken

Keukenapparatuur vormt de basis van iedere keuken. Brink Keukens verzekert u al meer dan 25 jaar van hoogwaardige kwaliteit met standaard jarenlange garantie tegen de allerlaagste prijs.

En hoewel u bij Brink Keukens kunt kiezen uit meer dan 100 toonaangevende merken, vindt u samen met uw professionele adviseur altijd het apparaat dat helemaal bij u past. Bent u geïnspireerd geraakt en zit u nog vol met vragen?

Brink Keukens oven
Deskundig advies in onze winkels
Brink Keukens vaatwasser
Brink Keukens afzuigsysteem
Brink Keukens koelkast

Meer ideeën opdoen voor uw keuken?

Wij houden ervan u te helpen bij uw zoektocht naar úw droomkeuken en u deskundig te adviseren aan de hand van uw wensen, gewoontes en woonsituatie. Door u te leren kennen en écht te luisteren, helpen wij u als geen ander. Neem gerust contact op of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.