Aanrechtbladen | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht
Aanrechtblad - Brink Keukens
Aanrechtbladen - Brink Keukens
Aanrechtblad metaal - Brink Keukens

Aanrechtbladen

Hét karakter van uw droomkeuken

Het meest gebruikte onderdeel van uw keuken is het aanrechtblad. Daar worden de ingrediënten voor alle heerlijke gerechten op klaargemaakt.

Het juiste aanrechtblad is daarom niet alleen mooi, maar ook praktisch. Zo is het belangrijk dat een werkblad hygiënisch en makkelijk te onderhouden is.

En of u nou een hobbykok of een professionele kok bent, het aanrechtblad moet óók bij uw kookstijl passen. Daarom is onze keuze in werkbladen enorm groot. Zo kunt u kiezen voor graniet, composiet, keramiek, RVS, hout, beton, glas of een dekton werkblad. Afhankelijk van uw keukenstijl, kunnen wij u adviseren voor het meest geschikte werkblad. Hier nemen wij uiteraard uw kookstijl in mee.

Aanrechtblad zwart

Anna Wielema

“Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise. Dit heeft geresulteerd in een ontzettend mooi aanrechtblad!”

Een aanrechtblad op maat

Aanrechtbladen zijn leverbaar in verschillende materialen en vormen. Want alleen op die manier kunnen wij in uw wens voorzien.

Elk aanrechtblad heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Zo is een betonnen aanrechtblad milieuvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden en past deze uitstekend in een industriële keuken. Een keramieken aanrechtblad is weer hitte-, vlek- en krasbestendig en geeft een moderne keuken een nóg strakkere uitstraling.

Op onze aanrechtbladen ontvangt u 2 jaar garantie én bij sommige werkbladen kan de garantie zelfs oplopen tot 25 jaar! Heeft u uw aanrechtblad gevonden? Dan maken wij deze voor u speciaal op maat zodat deze naadloos aansluit op uw keuken.

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

De 5 zekerheden van Brink Keukens

  • Altijd een prettig lage prijs
  • Geen aanbetaling vooraf
  • Plaatsing door kwaliteitsmonteurs
  • Persoonlijke begeleiding vanuit ons servicecentrum
  • Jarenlang genieten van uw droomkeuken

Heeft u nog vragen? Bel ons dan even: 088-201 23 00

Wilt u weten welk aanrechtblad bij uw kookstijl past?

Het aanrechtblad is het meest gebruikte onderdeel in de keuken. Daarom is het belangrijk dat u het meest geschikte aanrechtblad kiest voor uw droomkeuken. Wilt u daar passend advies over? Neem dan gerust contact op per mail of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.