Achterwanden | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht
keukenachterwand luxe modern
keukenachterwand wit - Brink Keukens
keukenachterwand steen

Achterwanden

Het eerste aanzicht van uw keuken

zichtbare achterwanden van uw keuken zorgt voor een vloeiende overgang, gemakkelijk schoonmaken en een unieke en betoverende uitstraling. Een mooie keuken is namelijk méér dan een mooi keukenblok en een prachtig aanrechtblad; de keuken moet passen binnen de interieurstijl van uw woning.

Voor iedere stijl een passende achterwand

Achterwanden waren vroeger standaard in de vorm van tegels. Maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk als het gaat om materialen. Zo is een glazen achterwand zeer populair bij een moderne keukenstijl, combineert een achterwand van mat glas verrassend goed met de grove, houten deurtjes uit de landelijke stijl en geeft een RVS-achterwand uw keuken een moderne, industriële uitstraling. En wilt u helemaal iets unieks? Dan kunt u ook kiezen voor een mooie fotowand. Keuzes in overvloed…

Laat u inspireren door uw persoonlijk keukenspecialist, zodat u – iedere dag opnieuw – geniet van de keuken die helemaal bij uw levensstijl én budget past.

Hoogwaardige maatwerk aanrechtbladen

Wij maken onze aanrechtbladen altijd op maat en verzekeren de klant van een hoogwaardige kwaliteit. In welke prijsklasse u zich ook bevindt: u heeft altijd recht op garantie. Kom naar de showroom en laat u inspireren door ons verrassende, innovatieve en up-to-date aanbod.

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in je keuken… maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

Wat klanten vertellen - Familie van Eden

FAMILIE VAN EDEN

“Onze eerste kennismaking met Brink Keukens hebben wij ontzettend prettig ervaren. De sfeer is gemoedelijk en het belangrijkste is dat er geen druk op je wordt gelegd.”

Benieuwd welk achterwand het beste bij u past?

Wij houden ervan u te helpen bij uw zoektocht naar het perfecte achterwand voor uw droomkeuken. Wij delen onze kennis en inspiratie graag met u. Neem daarom gerust contact op per mail of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.