Industriële Keuken | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht

Industriële keukens

Stoer, door het robuuste karakter

Waar we vroeger alles netjes en strak wilden hebben, zijn we nu vaak op zoek naar grove, robuuste en stoere materialen. De industriële keukenstijl is in opkomst en favoriet bij velen.

In de industriële keuken worden ruwe materialen als beton, staal en rvs gebruikt, waardoor de keuken een robuust karakter krijgt. Vooral staal voert vaak de boventoon in een industriële keuken.

Dit biedt de mogelijkheid om naar hartenlust te decoreren. Decoreer uw industriële keuken met stalen elementen zoals planken en pannenhaken om zo een persoonlijke touch te geven aan uw keuken. Tip! Zorg voor stoere, karaktervolle verlichting door een industriële lamp toe te voegen aan uw keuken. Dit geeft uw keuken direct een industriële boost.

Industriële apparatuur
Industriële apparatuur

Keukenapparatuur passend in een industriële keuken

Een industriële keuken kenmerkt zich door het gebruik van robuust keukenapparatuur. Zo komt u in een industriële keuken vaak RVS keukenapparatuur tegen. Keukenapparatuur hoeft niet altijd ingebouwd te zijn. De industriële keukenstijl biedt u namelijk de mogelijkheid om te ‘mixen en matchen’. Zo kunt u ervoor kiezen om een Amerikaanse koelkast toe te voegen, of een vrijstaand fornuis. Bij merken als SMEG en Boretti kunt u alle kanten op voor uw industriële keuken.

Welke keukenapparatuur is geschikt voor mijn keuken?

Populaire aanrechtbladen voor een industriële keuken

Aanrechtbladen van RVS en beton zijn erg populair in een industriële keuken. Dit zorgt voor de gewenste ‘look and feel’ voor deze keukenstijl. Het voordeel van deze materialen, is dat het ook nog eens onderhoudsvriendelijk is.

Een industriële keuken is ook goed te combineren met een houten aanrechtblad. Dit zien we steeds meer terugkomen. Afgemaakt met grote, industriële lampen, creëert u hiermee  een warme balans in uw keuken.

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

De 5 zekerheden van Brink Keukens

  • Altijd een prettig lage prijs
  • Geen aanbetaling vooraf
  • Plaatsing door kwaliteitsmonteurs
  • Persoonlijke begeleiding vanuit ons servicecentrum
  • Jarenlang genieten van uw droomkeuken

Heeft u nog vragen? Bel ons dan even: 088 – 201 23 00

Bent u geïnspireerd geraakt en zit u nog vol met vragen?

Een keuken kopen doet u niet elke dag. En met een industriële keuken kunt u alle kanten op. Daarom helpen wij u graag bij uw zoektocht. Daarbij adviseren wij u aan de hand van uw wensen, gewoontes en woonsituatie. Een keer een kop koffie drinken met onze keukenadviseur voor méér industriële inspiratie? Neem dan gerust contact op per mail of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.