Zerox Industrieël - Keuken

Zerox Industrieel

Vanaf: € 9.999,-

De Zerox Industrieel is dé keukentrend van 2017. Deze keuken is uitgevoerd in brons-tinten gecombineerd met een granieten anticato werkblad. Hierdoor krijgt de keuken een karakteristieke uitstraling. Een opvallend element is het vrijstaand fornuis en de open kastenwand. Hierdoor krijgt de keuken hét robuuste industriële karakter.

Rotpunkt Zerox SY-VER Sherwood Bronx Iron KQ Goldrush Keuken- Fornuis
Rotpunkt Zerox SY-VER Sherwood Bronx Iron KQ Goldrush Keuken-3

Populaire aanrechtbladen voor een industriële keuken

Aanrechtbladen die u veel in industriële keukens terugvindt zijn vaak dun, keramisch of van RVS. Maar er ook veel andere frisse materialen en soorten mogelijk. Wist u bijvoorbeeld dat hout, mits het in goed contrast is met ander materiaal, ook verrassend goed past binnen een moderne keuken?

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

ANNA WIELEMA

‘Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise!’

ANNA WIELEMA

‘Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise!’

Keukenapparatuur en onze merken

Keukenapparatuur vormt de basis van iedere keuken. Brink Keukens verzekert u al meer dan 25 jaar van hoogwaardige kwaliteit met standaard jarenlange garantie tegen de allerlaagste prijs.

En hoewel u bij Brink Keukens kunt kiezen uit meer dan 100 toonaangevende merken, vindt u samen met uw professionele adviseur altijd het apparaat dat helemaal bij u past. Bent u geïnspireerd geraakt en zit u nog vol met vragen?

Brink Keukens oven
Deskundig advies in onze winkels
Apparatuur warmhoudlade
Moderne apparatuur
Industriële apparatuur

Méér keukens uit onze collectie

Aflevering en installatie volgens vertrouwd recept.

Aflevering en installatie volgens vertrouwd recept.