Keukenfronten en grepen| Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht
keukenfronten grepen leer - Brink Keukens
keukenfronten grepen - Brink Keukens
keukenfronten grepen landelijk - Brink Keukens

Keukenfronten en grepen

Uw unieke smaak kloppend tot in detail

Keukenfronten zijn zeer bepalend voor de uitstraling van uw keuken. Houdt u van modern, industrieel, luxe of toch landelijk?

Door oneindige mogelijkheden om verschillende materiaalsoorten, afwerkingen en kleuren met elkaar te combineren, brengt u uw unieke smaak en wens tot in detail tot uiting. Uw persoonlijke keukenspecialist ontdekt graag samen met u uw voorkeuren en adviseert u over de laatste trends en meest ideale combinaties tussen materialen en afwerkingen.

Welk materiaal keukenfront kiest u?

De keukenfronten die u het meest tegenkomt in de Nederlandse keuken zijn foliefronten, kunststoffronten (ook wel hpl-fronten genoemd), lakfronten en fronten van massief hout. Deze materiaalsoorten zijn stevig en bestendig tegen intensief gebruik, vocht en warmte.

Maar u kunt ook denken aan fronten van glas, acryl en RVS zodat u het dierbaarste plekje in uw huis, een unieke uitstraling geeft.

Handgrepen bij keukenfronten

Het uitzoeken van de juiste handgrepen bij keukenfronten voelt altijd als de kers op de taart. De handgrepen benadrukken namelijk de gekozen stijl van uw keuken. Kiest u voor een landelijke handgreep, een strakke knop of wilt u het liefst hélemaal geen handgrepen en gaat u voor een zogenaamd greeploos keukenfront? Samen met uw keukenspecialist vindt u uw weg door de enorme keuze in vormen en materialen.

Hoogwaardige maatwerk aanrechtbladen

Wij maken onze aanrechtbladen altijd op maat en verzekeren de klant van een hoogwaardige kwaliteit. In welke prijsklasse u zich ook bevindt: u heeft altijd recht op garantie.

Kom naar de showroom en laat u inspireren door ons verrassende, innovatieve en up-to-date aanbod.

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

Schrijf u in en mis niets van de nieuwste keukenstijlen

Uw meest briljante ingevingen heeft u tenslotte spontaan in uw eigen sfeervolle keuken.

Wilt u meer weten over keukenfronten en handgrepen?

Wij delen onze kennis en inspiratie graag met u. Neem daarom gerust contact op per mail of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.