Keukenkasten en lades | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht
Keukenlade
Opbergkast voor in de keuken
Opberglades

Keukenkasten en lades

Eindeloze opbergmogelijkheden…

Keukenkasten en keukenlades vindt u bij Brink Keukens in eindeloos veel soorten en maten. Van apothekerskasten, tot onderhoekkasten met meerdere plateaus en kasten speciaal voor inbouwapparatuur.

Belangrijk bij keukenkasten is dat ze passen bij de manier waarop u uw keuken gebruikt. Uw bestek gesorteerd, uw kruiden overzichtelijk uitgestald en uw voorraad aan pannen zorgvuldig opgeborgen.

De voorkeuren voor keukenkasten liggen voor iedereen anders. Onze keukenspecialist adviseert en inspireert u graag bij het uitzoeken van de kasten. En met de juiste keukenfronten en handgrepen bezorgt u de praktische kasten niet alleen het innerlijk maar óók het uiterlijk van uw droomkeuken.

Zo ontdekt hier een aantal fonkelnieuwe keukens, proeft u al een beetje de sfeer en uitstraling van verschillende keukenstijlen en kunnen de koopjesjagers hun geluk op bij de pagina met actiematige showroomkeukens.

En ook wanneer u al wat meer wilt lezen over de beschikbare soorten keukenapparatuur, soorten keukenwerkbladen en keukenaccessoires, bent u hier aan het juiste adres.

Keukenkasten of keukenlades?

In plaats van een keukenkast kunt u ook voor een keukenlade kiezen. Een keukenlade zorgt ervoor dat u uw spullen zoals uw bestek, borden en kruiden gemakkelijk kunt opbergen én dat u overal eenvoudig bij kunt. In één oogopslag ziet u direct wat u nodig heeft. Ook de keukenlades vindt u, net als onze keukenkasten, in een groot aanbod kleuren, materialen en uitvoeringen. Laat u verrassen in onze showroom in Veenendaal, Tiel of Sliedrecht.

Hoogwaardige maatwerk aanrechtbladen

Wij maken onze aanrechtbladen altijd op maat en verzekeren de klant van een hoogwaardige kwaliteit. In welke prijsklasse u zich ook bevindt: u heeft altijd recht op garantie.

Kom naar de showroom en laat u inspireren door ons verrassende, innovatieve en up-to-date aanbod.

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in je keuken… maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

ANNA WIELEMA

‘Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise!’

ANNA WIELEMA

‘Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise!’

Wilt u meer weten over keukenkasten en keukenlades?

Er is heel veel mogelijk. Wij delen onze kennis en inspiratie daarover graag met u. Neem daarom gerust contact op per mail of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.