Landelijke Keukens | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht

Landelijke keukens

Nostalgie met moderne accenten

In de landelijke keuken proeft u de warme, nostalgische en robuuste charme van het platteland.

Niet geheel verrassend is dat dan ook de reden dat men een landelijke keuken soms ook wel nostalgische of boeren keuken noemt.

De warme kleuren, luxe apparatuur, sierlijke afwerking in de keukengrepen en deurtjes gecombineerd met authentieke materialen zoals hout en steen zorgen voor een prachtige unieke sfeer en beleving waarin u zich direct op uw gemak voelt.

Apparatuur landelijk
Apparatuur landelijk

Apparatuur in een landelijke keuken

Het klassieke, natuurlijke gevoel van een landelijke keuken combineert perfect met de hedendaagse luxe van keukenapparatuur. Zo zorgt de moderne technologie zoals Pitt Cooking, waarin de kookpitten zijn geïntegreerd in uw werkblad, voor een mooi, hedendaags accent. Maar ook het nostalgische plaatje van een landelijke keuken mag extra geaccentueerd worden door apparatuur zoals een zwaar fornuis of een stoere oven.

Welke keukenapparatuur is geschikt voor mijn keuken?

Populaire aanrechtbladen voor een landelijke keuken

Landelijke keukens vragen om aanrechtbladen met een vergelijkbaar robuuste, natuurlijke uitstraling. Daarom zien we veel natuurstenen aanrechtbladen, werkbladen van graniet of hout, óf kunststof aanrechtbladen met een natuurlijke, landelijke look!

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

De 5 zekerheden van Brink Keukens

  • Altijd een prettig lage prijs
  • Geen aanbetaling vooraf
  • Plaatsing door kwaliteitsmonteurs
  • Persoonlijke begeleiding vanuit ons servicecentrum
  • Jarenlang genieten van uw droomkeuken

Heeft u nog vragen? Bel ons dan even: 088 – 201 23 00

Heeft de landelijke keukenstijl u geïnspireerd en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Wij houden ervan u te helpen bij uw zoektocht naar úw landelijke keuken. Daarbij adviseren wij u graag vanuit onze expertise. Door u te leren kennen en écht te luisteren, helpen wij u als geen ander. Neem gerust contact op per mail of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.