Luxe Keukens | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht

Luxe keukens

Exclusiviteit voor een aangename prijs

Wat maakt een luxe keuken nou écht exclusief? Onze luxe keukens zitten vol innovatieve technieken, de nieuwste gadgets, keukenapparatuur van de hoogste kwaliteit en duurzame materialen. Dat is pas écht exclusief.

Een luxe keuken straalt kwaliteit en smaak uit. Veelgebruikte materialen zijn dan ook vaak natuursteen, massief hout of glas. Elementen zoals een wijnkoeler, een kokend waterkraan en een ingebouwde espressomachine zijn in luxe keukens vaker regel dan uitzondering.

Een ander belangrijk kenmerk is dat de luxe keuken functioneel en gebruiksvriendelijk is, maar bovenal energiezuinig. Luxe keukens herkent u aan het design, passen naadloos in de ruimte én de kwaliteitsapparatuur fungeert als functionele accessoire die het luxe gevoel accentueert. Met onze eindeloze mogelijkheden kunt u uw keuken zo luxe maken als u zelf wilt.

Luxe apparatuur
Luxe apparatuur

Topdesign keukenapparatuur in de luxe keuken

Een luxe keuken is pas écht luxe wanneer het is voorzien van de allerbeste apparatuur. Keukenapparatuur van de merken Bosch, Siemens en Boretti passen goed bij een luxe keuken en bieden u alle comfort die u maar kunt wensen. Ook luxe extra’s zoals een ingebouwde koffiemachine, pitt cooking en een stoomoven zie je vaak terugkomen in een luxe keuken. Een luxe keuken is altijd maatwerk. Wij luisteren daarom naar u wensen en begeleiden u bij het maken van de beste keuze in keukenapparatuur die recht doet aan uw luxe keuken.

Welke keukenapparatuur is geschikt voor mijn keuken?

Aanrechtbladen voor een luxe keuken

Niet alleen de keukenapparatuur maar ook de uitstraling maakt een luxe keuken helemaal compleet. Het aanrechtblad is dan ook één van de belangrijkste onderdelen van een luxe keuken en bepaalt voor een groot deel de uitstraling.

In een luxe keuken wordt dan ook vaak duurzame materialen gebruikt zoals natuursteen, massief hout en composiet, om de gewenste luxe uitstraling geven. Maar ook een glazen aanrechtblad maakt een luxe keuken helemaal af!

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

De 5 zekerheden van Brink Keukens

  • Altijd een prettig lage prijs
  • Geen aanbetaling vooraf
  • Plaatsing door kwaliteitsmonteurs
  • Persoonlijke begeleiding vanuit ons servicecentrum
  • Jarenlang genieten van uw droomkeuken

Heeft u nog vragen? Bel ons dan even: 088 – 201 23 00

Bent u geïnspireerd geraakt en zit u nog vol met vragen?

Een keuken kopen doet u niet elke dag. En met een luxe keuken kunt u alle kanten op. Daarom helpen wij u graag bij uw zoektocht. Daarbij adviseren wij u aan de hand van uw wensen, gewoontes en woonsituatie. Een keer een kop koffie drinken met onze keukenadviseur voor méér inspiratie? Neem dan gerust contact op per mail of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.