Zerox Luxe - Brink Keukens

Zerox luxe keuken

Vanaf: € 9.999,-

De Zerox Luxe combineert de kleuren Faggio en Day Light Grey. Dit creëert een prachtig samenspel en een luxe uitstraling. Het kookeiland met composieten werkblad vormt een ware blikvanger in uw woning. De keuken is uitgerust met luxe keukenapparatuur, welke u naar uw eigen wensen en smaak kunt aanpassen. En heeft u de nis in het midden van de kastenwand al gezien? Dit biedt u de mogelijkheid om een persoonlijke touch te geven aan de keuken. Ook over ruimte is natuurlijk nagedacht. Met veel opbergruimte, waaronder de praktische lades, kunt u heerlijk kokkerellen met alle potten en pannen bij de hand.

Rotpunkt zero fm daylight grey-xt-hor-faggio iron kq-blue steel
Rotpunkt-zero-fm-daylight-grey-xt-hor-faggio-iron-kq-blue-steel

Populaire aanrechtbladen voor een luxe keuken

Aanrechtbladen die u veel in luxe keukens terugvindt zijn vaak dun, keramisch of van RVS. Maar er ook veel andere frisse materialen en soorten mogelijk. Wist u bijvoorbeeld dat hout, mits het in goed contrast is met ander materiaal, ook verrassend goed past binnen een moderne keuken?

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

ANNA WIELEMA

‘Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise!’

ANNA WIELEMA

‘Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise!’

Keukenapparatuur en onze merken

Keukenapparatuur vormt de basis van iedere keuken. Brink Keukens verzekert u al meer dan 25 jaar van hoogwaardige kwaliteit met standaard jarenlange garantie tegen de allerlaagste prijs.

En hoewel u bij Brink Keukens kunt kiezen uit meer dan 100 toonaangevende merken, vindt u samen met uw professionele adviseur altijd het apparaat dat helemaal bij u past. Bent u geïnspireerd geraakt en zit u nog vol met vragen?

Kookpit zwart luxe - Brink Keukens
Deskundig advies in onze winkels
Luxe apparatuur
Luxe apparatuur
Apparatuur kookplaat

Méér keukens uit onze collectie

Aflevering en installatie volgens vertrouwd recept.