Moderne Keukens | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht

Moderne keukens

Perfectie in stijlvolle eenvoud

De moderne keukens van Brink Keukens staan bekend om de rake balans tussen hun verrassende functionaliteit en finesse in vormgeving.

De combinatie van slimme technieken en moderne, duurzame materialen zoals chroom, RVS, metaal en glas, bezorgt u iedere kook-avond een glimlach op uw gezicht.

Een moderne keuken kenmerkt zich door haar strakke lijnen, de eenvoud in kleur en design én de aandacht voor haar ontelbare details in de afwerking. Haar ruimtelijke uitstraling zorgt niet alleen voor een prettige rust in een moderne woonkamer, maar ook binnen andere, contrasterende interieurstijlen zoals een landelijke woonstijl.

Moderne apparatuur
Brink Keukens afzuigsysteem

Apparatuur passend in een moderne keuken

In een moderne keuken vindt u passende, strakke en innovatieve apparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de deels geïntegreerde kookpitten ín uw aanrecht. De pitten liggen hierdoor iets hoger op het aanrechtblad, en dat creëert een bijzonder effect. Ook zien we bij moderne keukens dat men steeds vaker voor bladafzuiging kiest in plaats van een traditionele afzuigkap, vanwege de rustige, ‘opgeruimde’ uitstraling.

Welke keukenapparatuur is geschikt voor mijn keuken?

Populaire aanrechtbladen voor een moderne keuken

Aanrechtbladen die u veel in moderne keukens terugvindt zijn vaak dun, keramiek of van RVS. Ook zijn er veel andere frisse materialen en soorten mogelijk. Wist u bijvoorbeeld dat hout, mits het in goed contrast is met ander materiaal, ook verrassend goed past binnen een moderne keuken?

Graniet

Een uniek werkblad van natuurlijk materiaal. Met de vele voordelen is het granieten werkblad razend populair.

Composiet

Het composieten aanrechtblad is gemakkelijk in iedere keukenstijl toe te passen. U moet wel van keuzes houden, want composiet is in een groot scala aan kleuren en uitvoeringen leverbaar.

Keramiek

Keramiek straalt kwaliteit én duurzaamheid uit. Het heeft de allure van natuursteen en kan in elke keukenstijl worden toegepast.

RVS

Een veelgebruikt materiaal in de horeca, maar nu óók in vele huishoudens terug te vinden. RVS is onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en past zowel in een moderne als een industriële keuken.

Dekton

Dekton is hét revolutionaire aanrechtblad. Met zijn hoge kras-, vlek- en hittebestendigheid, is Dekton de gebruiksvriendelijkste in zijn soort.

Hout

Een houten werkblad zorgt voor een warme sfeer in uw keuken… Maar wees wel voorzichtig, want hout is ook heel kwetsbaar.

Glas

Het glazen keukenwerkblad heeft nog niet zo lang geleden zijn intrede gemaakt, maar is nu al razend populair. Een glazen aanrechtblad lijkt kwetsbaar, maar schijn bedriegt. Door de nieuwe technologie is glas kras-, slijt- én stootvast.

Beton

De perfecte combinatie tussen functionaliteit en schoonheid.  Het betonnen werkblad geeft uw keuken een stoere look.

De 5 zekerheden van Brink Keukens

  • Altijd een prettig lage prijs
  • Geen aanbetaling vooraf
  • Plaatsing door kwaliteitsmonteurs
  • Persoonlijke begeleiding vanuit ons servicecentrum
  • Jarenlang genieten van uw droomkeuken

Heeft u nog vragen? Bel ons dan even: 088 – 201 23 00

Heeft de moderne keukenstijl u geïnspireerd?

Wij houden ervan u te helpen bij uw zoektocht naar úw moderne keuken. Daarbij adviseren wij u graag vanuit onze expertise. Door u te leren kennen en écht te luisteren, helpen wij u als geen ander. Neem gerust contact op per mail of vul uw telefoonnummer hieronder in en u wordt op werkdagen binnen het uur teruggebeld! En anders: graag tot ziens in één van onze showrooms in Sliedrecht, Tiel of Veenendaal.