Keukenaccessoires | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht

Keukenaccessoires

Voor meer gemak en plezier in uw droomkeuken

Met het selecteren van de gewenste keukenaccessoires, zet u de puntjes op de i en geeft u uw keuken een eigen persoonlijke touch.

Keukenaccessoires zijn praktische, handige of sfeervolle tools voor in uw keuken. Van keukenkraan en keukenverlichting tot aan functionele opbergmogelijkheden. Op deze pagina vindt u alle mogelijkheden om een praktische en sfeervolle keuken te creëren.

Brink Keukens
Keukenaccessoires

Een heel eigen uitstraling met de juiste verlichting

De uitstraling van uw keuken wordt niet alleen bepaald door het werkblad en de fronten, maar ook door de verlichting. Keukenverlichting heeft een dubbele functie; met de juiste verlichting zorgt u er niet alleen voor dat u uw werkplek goed kunt zien, maar kunt u ook de perfecte sfeer creëren. De keuken is tenslotte óók een ontmoetingsplek waar gezelligheid centraal staat. Combineer daarom werkverlichting met sfeerverlichting om de uitstraling van uw keuken compleet te maken.

Keukenaccessoires

De keukenkraan, een waar pareltje in uw keuken

U staat er vast niet bij stil, maar de keukenkraan kan een ware pareltje zijn in uw keuken. Een mooi vormgegeven kraan geeft iedere keuken net dat beetje extra. Naast de vormgeving is natuurlijk ook het bedieningsgemak van een kraan belangrijk. Wilt u liever een kokendwaterkraan of een kraan met een flexibele uitloop? Een strakke hoekige kraan of juist een sierlijke ronde kraan? Afhankelijk van uw keukenstijl en praktische wensen, kunnen wij u de meest geschikte keukenkraan adviseren.

Keukenaccessoires

Opbergen tot in het kleinste hoekje

Nergens is opbergruimte belangrijker dan in de keuken. Om al uw keukengerei, pannen en potten op te bergen hebben wij verschillende mogelijkheden. Wat dacht u van een handige apothekerskast voor al uw kruidenpotjes of een draaicarrousel om de hoeken van uw keuken optimaal te benutten? Ook over afval is nagedacht, want koken geeft veel rommel en afval. En dat afval kan gemakkelijk verdwijnen in de ingebouwde afvalemmers, direct onder de gootsteen.

Mis niets: keukeninspiratie, speciale acties en slimme tips!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste inspirerende keukentrends? In onze nieuwsbrief leest u in een notendop álles wat u moet weten op het gebied van keukeninspiratie, nieuwste innovaties, slimme tips en speciale acties…

Uw meest briljante ingevingen heeft u tenslotte spontaan in uw eigen sfeervolle keuken.