Stappenplan van Brink Keukens | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht

Stappenplan van Brink Keukens

Een nieuwe keuken aanschaffen doet u niet elke dag, en daarom hebben wij het proces van aanschaf tot aan montage voor u in kaart gebracht. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

1. Uw keuken wordt ingemeten

Nadat u uw droomkeuken heeft gevonden, komen wij deze eerst bij u thuis inmeten. Dit doen we om er zeker van te zijn dat uw keuken precies past. Hiervoor maakt uw persoonlijke adviseur een afspraak met u.

2. U ontvangt het inmeetrapport

Vervolgens stelt de inmeter een rapport op. Hierin staat alle informatie die nodig is voor het bestellen van uw keuken. Hierbij kunt u denken aan de afmetingen, eventuele aansluitingen en hetgeen wat u met de inmeter heeft besproken. Van dit rapport ontvangt u een kopie.

3. Uw droomkeuken wordt besteld

Vervolgens zal de keuken, aan de hand van het inmeetrapport, worden uitgewerkt door onze vakkundige orderverwerkers. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies waar ze op moeten letten bij het bestellen van uw droomkeuken.

4. U ontvangt een orderbevestiging

Nadat uw droomkeuken besteld is, ontvangt u een bevestiging van de orderverwerking. Dit is tevens een overzichtelijke samenvatting van uw keuken. Zo kunt u altijd nog teruglezen welke handgrepen, fronten en apparaten u heeft uitgezocht voor uw droomkeuken.

5. Uw keuken wordt op maat gemaakt

Uw keuken is besteld en wordt in de fabriek geproduceerd. Vanaf dit moment is het niet meer mogelijk om eventuele wijzigingen door te geven.

6. Uw keuken wordt geleverd

De levertijd is gemiddeld genomen acht weken. Drie weken voor levering wordt u telefonisch benaderd door ons servicecentrum. Zij zullen met u twee data plannen: één voor het leveren van de keuken en een datum voor het monteren van de keuken. Van deze twee afspraken ontvangt u een schriftelijke bevestiging.

7. Uw keuken wordt gemonteerd

Nadat uw keuken is geleverd, komt de monteur bij u langs om de keuken voor u te monteren.

8. Samen met u controleren wij uw keuken

Nadat uw keuken is gemonteerd, lopen onze monteurs alles nog een keer met u na. En kunt u direct genieten van uw nieuwe Brink keuken!

9. Ons servicecentrum neemt contact met u op

Nadat uw keuken gemonteerd is, neemt ons servicecentrum nog één keer contact met u op om te kijken of alles naar wens is.

10. U kunt jarenlang genieten van uw droomkeuken

Vanaf nu kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw droomkeuken!

Wilt u méér weten over Brink Keukens?

Wilt u méér zien of méér horen? We gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe we de trends voor 2017 kunnen combineren met uw leefstijl en woonwensen op een manier die binnen uw budget valt. Direct een afspraak plannen? Dat kan hier.