Over | Brink Keukens | Veenendaal, Tiel & Sliedrecht

Verhaal van Brink Keukens

Een ijzersterk familiebedrijf

Het is 1994. Rob van den Brink werkt al ruim 8 jaar als keukenmonteur in Utrecht. Hij weet alles van keukens, monteert vakkundig, maar ergens begint ook het ondernemen te borrelen: dit kan hij ook, en misschien wel beter!

Nog hetzelfde jaar opent hij zijn eerste keukenzaak in een klein pand in Tiel, genaamd Keukencentrum Tiel. Hij doet zoveel mogelijk zelf, en zijn vrouw Diana ondersteunt hem in de verkoop. Al snel begint het familiebedrijf te lopen, neemt Rob enthousiaste en betrokken ondersteuning aan en groeit zijn bedrijf uit tot een middelgroot bedrijf met meerdere filialen in Tiel, Sliedrecht en Veenendaal, met elk een eigen naam. In 2006 komt ook zijn zoon, Damien van den Brink, aan boord.

In 2014 ontstaat er een behoefte aan uniformiteit en duidelijkheid richting de consument over de samenwerking tussen deze filialen. Dit zorgt ervoor dat sinds 2015 alle filialen de naam “Brink Keukens” dragen. Een krachtige naam voor een ijzersterk familiebedrijf! Maar ook de achterkant van het bedrijf is al die jaren druk met het optimaliseren van de service, het verzekeren van kwaliteit, het meegaan met de laatste trends en ontwikkelingen en het zo betaalbaar mogelijk blijven.

In 2017 geeft Brink Keukens tevens een hamerklap op het nieuwe logo en huisstijl nóg beter dat past bij wie ze zijn: een persoonlijke keukenzaak met passie voor keukens. Bij wie het draait om het vinden van die éne keuken, die perfect bij uw karakter, uw leven én budget past.

Brinkkeukens Tiel
Brink Keukens filiaal Sliedrecht
Brinkkeukens Veenendaal

Groot maar laagdrempelig

Hoewel er in die 25 jaar veel is gebeurd, is ons enthousiasme en betrokkenheid nooit veranderd. Brink Keukens is een bedrijf met veel oude bekende gezichten; zelfs de medewerkers die Rob als eerste aannam zijn nog steeds onderdeel van het team! Rob zit ook nog altijd helemaal in de business. Samen met zijn zoon, die verantwoordelijk is voor de commerciële en logistieke zaken, bewaakt hij nog steeds met hart en ziel de kwaliteit van de keukens. En maakt hij zich sterk voor de laagste prijzen en doet hij alles voor een uitstekende service.

De 5 zekerheden van Brink Keukens

  • Altijd een prettig lage prijs
  • Geen aanbetaling vooraf
  • Plaatsing door kwaliteitsmonteurs
  • Persoonlijke begeleiding vanuit ons servicecentrum
  • Jarenlang genieten van uw droomkeuken

Klanten beoordelen Brink Keukens met 4 sterren ****


ANNA WIELEMA

“Met mijn idee ben ik naar Brink Keukens gegaan. Zij hebben dit verder uitgewerkt met hun expertise. Dit heeft geresulteerd in een ontzettend mooi aanrechtblad!”

Mis niets: keukeninspiratie, speciale acties en slimme tips!

Blijft u graag op de hoogte van de laatste inspirerende keukentrends? In onze nieuwsbrief leest u in een notendop álles wat u moet weten op het gebied van keukeninspiratie, nieuwste innovaties, slimme tips en speciale acties…